Blacku przenieś konwersację do pogaduch - narobiłeś to posprzątaj :P
btw. dobrej nocy wszystkim..
Printable View
Blacku przenieś konwersację do pogaduch - narobiłeś to posprzątaj :P
btw. dobrej nocy wszystkim..
Już przeniesione,miałem to zrobić wczoraj ale się zagrałem w mafie 2:)
Co do drogi przez Lesznowolę to nie robili nowej nawierzchni tylko starą posypali żwirem asfaltowym,po roku dziury wróciły ze zdwojona siłą-tak się u nas naprawia drogi;)
bo to trudna sprawa naprawić taką drogę ;)
Ciekawe że nie można zrobić raz a dobrze takiej naprawy.
taaaa i tylko lakier odpryskiwal :)
Kiedy jakieś foty wypucowanych autek robimy?? Ciepło jest, można dopieścić w garażu bo łapy już nie marzną i w plener. Tylko nie mam dobrego aparatu :-( Ustawka na foty?
O tak Blacku to właśnie ten Nissan! I jeszcze była Beta 320d. W dieslu chcesz kupić? Czyżbyś przeczuwał kryzys paliwowy? Ropa droga również ale za to mniej spala autko.
Chce kupic coś z napędem 4x4,mieszkam za miastem i zima ciężko jest mi się przebic do cywilizacji.Zresztą nawet warszawiacy narzekają więc co ja mam pwiedzieć:).Co do kryzysu paliwowego to dzisiaj nie znalazłem stacji gdzie benzyna bylaby poniżej 5 zeta!.
Wydaje mi się , że jak 4x4 to powinieneś pomyśleć o Nissanie ale GT-R ;D
Tylko ten problem z benzyną...
Gtr za niski jest,co do paliwa zawsze mozna wrzucic do niego LPG:),takie za 2k np:)
A w ogóle Panie Moderator to strasznie naśmieciliśmy tutaj. Bo to nie o pupie Marynie tylko o zlocie Nissana :D
Masz racje dlatego dostajesz 3 dniowego bana:)
podjedź np. na al. krakowska do Mikara - mają radyjka i antenki. Doradzą i od razu zestroją zestaw.
Pewnie też bym u nich kupił ale dostałem od mikołaja :P
W wolnej chwili podjadę (ciekawe , kiedy taka będzie)... W następnym tyg, zasuwam do Bydgoszczy fajnie , gdybym już zestaw miał bo inaczej to ludzie szeryfa mnie znokautują mandatami.
mam 5-tkę na karku, gdybym szukał pocieszenia w butelce to zapiłbym się na śmierć, choć niewiele brakowało...
w latach '90 po powrocie z USA, pracowałem po kilkanaście godzin dziennie, a że kasa płynęła strumieniem to w weekendy balowałem...
skończyło się 2-letnią terapią i kupą kasy.. ale pomogło :)
co nie znaczy że jakbym dorwał skur... to bym mu nogi z d... powyrywał
czasem dobrze jest odreagować
tumiwisizm czy pozorowana obojętność jest fikcją... uczucia jakie w nas wzbudza świat/otoczenie... można przeżyć lub...
... - "robak" nas zżera powoli od środka
inną sprawą jest jak zdrowo/asertywnie odreagować stres
Jełop bez nóg - tak się mówi ... w praktyce trudne do realizacji... :)
Terapia rodzinna/dobrowolna, nie miałem na myśli odwyku...
A co do szczęśliwego-cierpienia jakim jest życie, hmm...
pomimo 5-tki ciągle mam wątpliwości co do takich lub innych decyzji...
w sumie to do pewnego stopnia zazdroszczę Ci prostoty i pewności wyboru,
ale to kwestia otwartości na świat i ludzi...
poza tym każdy musi znaleźć swoją własną "drogę"...
dla mnie to kwestia zachowania równowagi...
Piękna pogoda nieprawdaż?:),wprost idealna na majówkowy wypad:(
Ja przez tą pogodę stałem się uboższy o 500 PLN a za to wzbogaciłem o 10 pkt.... "Teren zabudowany" w szczerym polu i przy pomiarze wyszło 117 km/h... Obejrzałem sobie wideo .. k..mać...
bolek jak nie masz CB to musisz nabyć.
Włączasz i wiesz prawie wszystko co się dzieje przed i za tobą w promieniu ok 7 km.
Fajna zawiecha i jeszcze fajniejsze felgi:
http://www.youtube.com/watch?v=rJ0UO...eature=related
fajny wydech :)
ale jakiś trefny model bo ma kierę po prawej :)
swoją drogą nie na moje newry takie wolne podjeżdżanie na parking piętrowy.
Panowie I panie ogladam teraz TVN24 i jestem ciekaw i mam taka nadzieje ze zadne INFINITI w PL nie jest pod woda Marki, Zabki widze ze ostro zalane a wiem ze mamy chlopakow z tamtad dajcie relacje jak jest ;) ze macie sucho !!
nie odzywają się - zły znak ;)
Piekne oczy FX .
czerwone to piękne u szczura :)
Oj tak ,jeden salon infiniti w Polsce to mniemanie maja o sobie, chore spoleczenstwo jak ja to mowie wiocha wylazi wtedy jak na wyzszy szczebel sie wskakuje w zyciu a z dziada zrobi sie pan,kiedys donich zadzwonilem i sie pytam z kad wy te ceny bierzecie na te auta,troche sie z nich posmialem ,to w New York jest piec salonow infiniti i nigdy niezauwazylem zeby ktos byl pyszny zadufany w sobie nosil sie wysoko bo pracuje w salonie,wchodze przywitanie piatka czesc w czym pomuc kawka pogaducha ,pelna normalnos,a tam w Polandzie to juz sobie wyobrazam tych medrcow jak musza byc zadufani w sobie, szkoda ze namnie nietrafili bo bym ich na ziemie sprowadzil w trzy sekundy , ale mam nadzieje ze zawitam tam jeszcze kiedys hehehe numer im wytne ubiore sie za bezdomnego i bede udawal ze chce kupic nowe auto zobaczymy jak mnie potraktuja .
Za bezdomnego z zapuszczona broda i smierdzacego takiego sie przebiore a jak ,i niebedziesz tego widzial bo ja to niebede robil dla ciebie,jedynie co mozesz uslyszec otym.W stanach w Texasie w Amarillo taki numer wyciol kiedys milioner wszedl do salonu aut,ubrany byl nielchlujnie i biednie i zostal bardzo nieprzyjemnie potraktowany,wiec na ten gest kupil 10 nowych samochodow Cadilakow i wbil je do polowy w piach przodami w ziemie.Na znak ze nie szata zdobi czlowieka .
Chcialbym dodac ze milioner kupil 10 nowych aut i wbil je w ziemie,na znak ze nie szata zdobi czlowieka.http://en.wikipedia.org/wiki/Cadillac_Ranch
to jade jutro do wawy;-) hahhaahhhaaaa... dobre,dobre. ale obiecuje wam,ze jak tez bedzie mnie kiedys stac na taki numer to zrobie to wlasnie w Warszawie.
Tak mi sie wydaje ze nie jeden z tego salonu jest zarejestrowany na forum i czyta co piszemy,wiec moze kiedys zrozumieja.
ps. a moze mechanicy w taki tez oto sposob ucza naprawiac sie auta;-0 heehe...
W stanach to jest niby bezdomny pierwsze spojzenie niby biedny a tak naprawde to moze gosc byc dziany nie z tej ziemi,ludzie tak tu sie nienosza niepanosza tu nikogo niczym niepodejdziesz niezaskoczysz niezaszpanujesz ,na Polskiej dzielnicy na Bedfort North 7 mieszka Polskie malrzenstwo maja swoja kamienice cztero pietrowa w tej dzielnicy wynajecie mieszkania jednego kosztuje 2500 dolcow miesiecznie minimum,oprucz tego maja jeszcze 5 kamienic na wynajm ludzia, niesamowita zyla pieniedzy w stanach wynajmowac komus mieszkania,pod ich kamienica na Bedford stoja dwa merole AMG nowki takie same jej i jego.Ale podoba mi sie podejscie tych ludzi do ludzi bo niejedno krotnie z nimi tam rozmawialem ,wiec sa tez Polacy ktorzy potrafia sie zachowac.
Czy ktoś prócz mnie może wybiera się do Słomczyna w ten weekend?
http://www.pzm.pl/strona_glowna/,c,1...uropy_w_Polsce
No panowie walka XXI wieku sie rozpoczyna
Tomek wygraj:)
Jasne Tomek z motyka na slonce.Troche tolerancji hehehe
szkoda tomka
szacunek dla niego.
Warunki fizyczne zwyciężyły a i przeciwnik nie spod budki z piwem.
Ok niebede kasowal,zreszta moze bede mial kiedys okazje zawitac w tym servisie i pewnie ze sie przebiore za bezdomnego zobacze jak mnie przywitaja i potraktuja a moja kobieta bedzie to nagrywac na pamiatke jak ludzi sie dyskryminuje ,Mysle ze tez pociagnelo w strone Berlina.
Seba mimo, że reżyserowane to śmieszne.
seba jak śmieszne to powinno być w innym dziale.
skopiuj linka i wklej gdzie trzeba - dodatkowo używając ikonki filmiku nad polem edycji posta można zaprezentować filmik na stronie zamiast samego linka do YT