Wiem że blisko nie jest ale zamontowałbym w Białymstoku w Stagu.
Wiem że blisko nie jest ale zamontowałbym w Białymstoku w Stagu.
pozdrawiam
-Grzegorz-
__________________________________________________ _____________________________
SOLD :
'06 Brillant Silver/Black | Tech | Sport | Touring | HF package |Sponsors: STILLEN: STB | COLD AIR INTAKE |Z-TUBE | MOTORDYNE: 5/16 ISO |PLENUM SPACER|GIANELLE: 20" Spidreos
Teraz: Honda Accord Tourer '08 2.0 LPGCobalt Blue oraz Volvo V70 '02 D5 165 KM .
Proszę kolegów z zadawanie pytań na forum publicznym a nie na PW.
Problem, który znajdzie sie na forum szybciej doczeka się odpowiedzi i jednocześnie posłuży innym forumowiczom.
nie wiem jak jest z 45 jesli chodzi o gaz?? kumpel mi mowil ze oni sa godni polecenia: AUTO GAZ Adam Rogowski to jest niedaleko lublina
lukasz poszukaj na forach LPG - tam są działy o polecanych gazownikach i o druciarzach. Na pewno znajdziesz jakiegoś koło Lublina.
pozdrawiam
-Grzegorz-
__________________________________________________ _____________________________
SOLD :
'06 Brillant Silver/Black | Tech | Sport | Touring | HF package |Sponsors: STILLEN: STB | COLD AIR INTAKE |Z-TUBE | MOTORDYNE: 5/16 ISO |PLENUM SPACER|GIANELLE: 20" Spidreos
Teraz: Honda Accord Tourer '08 2.0 LPGCobalt Blue oraz Volvo V70 '02 D5 165 KM .
Problem, który znajdzie sie na forum szybciej doczeka się odpowiedzi i jednocześnie posłuży innym forumowiczom.
A czy ktoś z Was słyszał o firmie "Czakram" z Tarnowa ? Z tego co czytałem są polecani na forum Pacyfki, szczególnie przy silnikach 4,0l. Wydaje mi się że montują instalacje BRC.
Mam Infiniti FX35 od 4,5 roku. Rocznik 2005, kupiony na początku 2007 r od pierwszego właściciela. Ależ to była frajda na początku, ehhh te spojrzenia. Ale do rzeczy. Gaz założyłem niemal od razu i do tej pory na nim jeżdżę. Chyba najdłuższy tu staż. I ...... nic się nie dzieje. Rurkę tylko za parę złotych wydechową od Audi A8 założyłem po 3 latach , bo tamtą trochę zżarło . Regularne przeglądy i tyle. Zrobiłem na gazie ok. 100 tys km.
Montaż w Eko-Alma . Byli w Radwanicach, teraz są w Oławie. Nawet wyszła im robota.
Gratulki kolego.
Zapraszamy do powitalni
i będę miał dylemat.
czy to spam czy nie ?
pozdrawiam
-Grzegorz-
SOLD :
I tak dalej. Chcę jak najwięcej czytać o gazie w Fxach. Może jeszcze ktoś?
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ
G35-RWD-Sedan-Manual-JWT Pop Charger-Hawk Brakes-Tinted Windows-19 inch rims-Ulter 2x90mm▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ
Prawdę powiedziawszy nie wiem o czym piszesz ? Luzy zaworowe ? Zadzwoń do Eko-Almy i spytaj ich o to. Ja się nie znam.
Robię regularnie przeglądy co 15 tys km i jest ok. Mogę dodać, że mój brat również ma instalację w FX od 4 lat i też wszystko pracuje jak w zegarku.
Jako ciekawostkę dopiszę, że na gazie mam jeszcze w firmie Dodge RAM oraz autko żony Lexus RX i też na gazie.
Wszystkie pracują na BRC i bez żadnych zgrzytów. Palą od 13 l (Lexus) przez 16-18 l (Infiniti) do 20-22 l (Dodge Ram).
Przekładając to na cenę np. ropki takie auta o mocy dobrze ponad 200 KM powinny palić 7-11 l ropy. Nieosiągalne !!!!!!
P.S.
Moja żonka stwierdziła, że nie chce już innego auta . Kamera cofania (ułatwia jej życie) , TV (ułatwia życie dzieciom) , jej zadowolenie (ułatwia życie moje ) i tyle wystarczy za komentarz. Co do Infiniti , powiem krótko, jazda nim powoduje, że relaksuję się nawet w pracy))) Cokolwiek by to znaczyło.
Pozdrawiam Irek
sold
:
- FX30dS PREMIUM MY10
- Q50 HYBRID AWD PREMIUM UPPER MY14
Proszę kolegów o zadawanie pytań na forum publicznym a nie na PW.