fajny wydech
ale jakiś trefny model bo ma kierę po prawej
swoją drogą nie na moje newry takie wolne podjeżdżanie na parking piętrowy.
fajny wydech
ale jakiś trefny model bo ma kierę po prawej
swoją drogą nie na moje newry takie wolne podjeżdżanie na parking piętrowy.
pozdrawiam
-Grzegorz-
__________________________________________________ _____________________________
SOLD :
'06 Brillant Silver/Black | Tech | Sport | Touring | HF package |Sponsors: STILLEN: STB | COLD AIR INTAKE |Z-TUBE | MOTORDYNE: 5/16 ISO |PLENUM SPACER|GIANELLE: 20" Spidreos
Teraz: Honda Accord Tourer '08 2.0 LPGCobalt Blue oraz Volvo V70 '02 D5 165 KM .
Proszę kolegów z zadawanie pytań na forum publicznym a nie na PW.
Problem, który znajdzie sie na forum szybciej doczeka się odpowiedzi i jednocześnie posłuży innym forumowiczom.
Panowie I panie ogladam teraz TVN24 i jestem ciekaw i mam taka nadzieje ze zadne INFINITI w PL nie jest pod woda Marki, Zabki widze ze ostro zalane a wiem ze mamy chlopakow z tamtad dajcie relacje jak jestze macie sucho !!
__________________________________________________ __________________________________________________ ______________________________
G35x 06 sold
Nissan 300zx TT 90
Nissan Rouge SL 11 sold
Ford F550 12 sold
Ford F250 06 sold
Ford F250 00
Dodge Ram 1500 04
Nissan Leaf 14
G37x 13
nie odzywają się - zły znak![]()
pozdrawiam
-Grzegorz-
__________________________________________________ _____________________________
SOLD :
'06 Brillant Silver/Black | Tech | Sport | Touring | HF package |Sponsors: STILLEN: STB | COLD AIR INTAKE |Z-TUBE | MOTORDYNE: 5/16 ISO |PLENUM SPACER|GIANELLE: 20" Spidreos
Teraz: Honda Accord Tourer '08 2.0 LPGCobalt Blue oraz Volvo V70 '02 D5 165 KM .
Problem, który znajdzie sie na forum szybciej doczeka się odpowiedzi i jednocześnie posłuży innym forumowiczom.
Piekne oczy FX .
czerwone to piękne u szczura![]()
pozdrawiam
-Grzegorz-
SOLD :
Oj tak ,jeden salon infiniti w Polsce to mniemanie maja o sobie, chore spoleczenstwo jak ja to mowie wiocha wylazi wtedy jak na wyzszy szczebel sie wskakuje w zyciu a z dziada zrobi sie pan,kiedys donich zadzwonilem i sie pytam z kad wy te ceny bierzecie na te auta,troche sie z nich posmialem ,to w New York jest piec salonow infiniti i nigdy niezauwazylem zeby ktos byl pyszny zadufany w sobie nosil sie wysoko bo pracuje w salonie,wchodze przywitanie piatka czesc w czym pomuc kawka pogaducha ,pelna normalnos,a tam w Polandzie to juz sobie wyobrazam tych medrcow jak musza byc zadufani w sobie, szkoda ze namnie nietrafili bo bym ich na ziemie sprowadzil w trzy sekundy , ale mam nadzieje ze zawitam tam jeszcze kiedys hehehe numer im wytne ubiore sie za bezdomnego i bede udawal ze chce kupic nowe auto zobaczymy jak mnie potraktuja .
Ostatnio edytowane przez seba79 ; 3rd-September-2011 o 23:14
pozdrawiam
-Grzegorz-
SOLD :
Za bezdomnego z zapuszczona broda i smierdzacego takiego sie przebiore a jak ,i niebedziesz tego widzial bo ja to niebede robil dla ciebie,jedynie co mozesz uslyszec otym.W stanach w Texasie w Amarillo taki numer wyciol kiedys milioner wszedl do salonu aut,ubrany byl nielchlujnie i biednie i zostal bardzo nieprzyjemnie potraktowany,wiec na ten gest kupil 10 nowych samochodow Cadilakow i wbil je do polowy w piach przodami w ziemie.Na znak ze nie szata zdobi czlowieka .
Ostatnio edytowane przez seba79 ; 5th-September-2011 o 04:28
Chcialbym dodac ze milioner kupil 10 nowych aut i wbil je w ziemie,na znak ze nie szata zdobi czlowieka.http://en.wikipedia.org/wiki/Cadillac_Ranch
Ostatnio edytowane przez seba79 ; 5th-September-2011 o 04:26
to jade jutro do wawy;-) hahhaahhhaaaa... dobre,dobre. ale obiecuje wam,ze jak tez bedzie mnie kiedys stac na taki numer to zrobie to wlasnie w Warszawie.
Tak mi sie wydaje ze nie jeden z tego salonu jest zarejestrowany na forum i czyta co piszemy,wiec moze kiedys zrozumieja.
ps. a moze mechanicy w taki tez oto sposob ucza naprawiac sie auta;-0 heehe...