Pierniki kupione. Weźmiemy jeszcze jakieś słoiki. Nic więcej nie bierzemy, bo zapowiada sie, ze zarcia będzie i tak za dużo. Jak ktoś lubi, to będzie też:
![]()
Pierniki kupione. Weźmiemy jeszcze jakieś słoiki. Nic więcej nie bierzemy, bo zapowiada sie, ze zarcia będzie i tak za dużo. Jak ktoś lubi, to będzie też:
![]()
grabba no baaaa... Ja Glenfiddich chetnei sie uracze!! W zamian zamarynowane poledwiczki z kurczaka i szaszlyczki tandoriJakies piwko tez wezme i buteleczke Tullamore Dew... Wiec cos irlandzkiego tez bedzie
![]()
BBK Akebono_Tech P_Sport P_Touring P_20"/18"_Grounding Kit_K&N_Z-Tube_3" SS JAPSPEED exhaust_Pioneer APPRadio_MDS/Crunch Car Audio
To od kolegi imnowak![]()
Noooo to otwarcie sezonu grillowego zapowiada się grubo. Takiej lychy jeszcze nie piłem a przynajmniej nie pamietam więc również chętnie spróbuję
. My się meldujemy ok 15.00 z odpowiednim trunkiem, zarelkiem i jakas zapitka
![]()
no i co ja mam zabrać ? wszystko jest !
postaram się o jakieś słodkości
pozdrawiam
-Grzegorz-
__________________________________________________ _____________________________
SOLD :
'06 Brillant Silver/Black | Tech | Sport | Touring | HF package |Sponsors: STILLEN: STB | COLD AIR INTAKE |Z-TUBE | MOTORDYNE: 5/16 ISO |PLENUM SPACER|GIANELLE: 20" Spidreos
Teraz: Honda Accord Tourer '08 2.0 LPGCobalt Blue oraz Volvo V70 '02 D5 165 KM .
Proszę kolegów z zadawanie pytań na forum publicznym a nie na PW.
Problem, który znajdzie sie na forum szybciej doczeka się odpowiedzi i jednocześnie posłuży innym forumowiczom.
Grzesiu, consulta weź.
czeka w aucie![]()
pozdrawiam
-Grzegorz-
__________________________________________________ _____________________________
SOLD :
'06 Brillant Silver/Black | Tech | Sport | Touring | HF package |Sponsors: STILLEN: STB | COLD AIR INTAKE |Z-TUBE | MOTORDYNE: 5/16 ISO |PLENUM SPACER|GIANELLE: 20" Spidreos
Teraz: Honda Accord Tourer '08 2.0 LPGCobalt Blue oraz Volvo V70 '02 D5 165 KM .
Proszę kolegów z zadawanie pytań na forum publicznym a nie na PW.
Problem, który znajdzie sie na forum szybciej doczeka się odpowiedzi i jednocześnie posłuży innym forumowiczom.
Sorki, zabalowaliśmy troszkę. Cytrynówka okazała się jednak zbyt dobra, żeby zaprzestać na jednej testowej, no i poooszło... się działo :D Dzięki wielkie Irek & Tomek, było wesoło!
Trzeba się przespać chwilkę, do zobaczenia niebawem.
Ps. Na fotkach VIPy wożą się po mieście ;)
![]()
![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez B&B ; 11th-April-2015 o 06:06
Za kare dziś tylko wodę pijecieMy ruszamy za godzinę. Do zobaczenia.
Pozdrawiam Irek
sold
:
- FX30dS PREMIUM MY10
- Q50 HYBRID AWD PREMIUM UPPER MY14
Proszę kolegów o zadawanie pytań na forum publicznym a nie na PW.