Strona 26 z 40 PierwszyPierwszy ... 16242526272836 ... OstatniOstatni
Poka? wyniki od 251 do 260 z 399

Temat: O wszystkim...czyli totalny OT

ADMINISTRATOR-FAN INFINITI Avatar Black
    Do??czy?
    Jan 2010
    Mieszka w
    WPR
    Jeździ
    G35 2003-Mazda Xedos 9
    Podziękował
    35
    Otrzymał podziękowanie 27 raz/y

Domy?lnie

Co do pisowni

Poprawna obowiązuje każdego usera na tym forum.Jeżeli ktoś ma dysortografię to jestem w stanie/muszę to zrozumieć i poprawiać błędy,w sumie taka mam robotę.

Natomiast jeżeli ktoś zapomniał jak sie pisze w języku ojczystym to już nie moja sprawa,pisownia ma być taka aby każdy user mógł zrozumieć o co kaman.

Posty których nie dam rady poprawiać,bo często sam nie rozumiem o co w nich chodzi będę niemiłosiernie kasował.

odnośnie tekstow o warszawie to proponuje zakończyć dyskusję-nie wnosi niczego nowego do forumowego życia.

.
    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ
    G35-RWD-Sedan-Manual-JWT Pop Charger-Hawk Brakes-Tinted Windows-19 inch rims-Ulter 2x90mm
    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ▬▬ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬インフィニティ

FAN INFINITI - Admin & Wujek Dobra Rada Avatar sirtrojan
    Do??czy?
    Jan 2010
    Mieszka w
    Warszawa
    Jeździ
    było: INFINITI FX35 '06 -> teraz Accord '08 2.0
    Podziękował
    280
    Otrzymał podziękowanie 325 raz/y

Domy?lnie

podpisuje się pod tekstem Blacka!
    Wszystko jedno gdzie ktoś mieszka - może nawet być z warszawy, robić błędy ortograficzne ( które jak pisałem są łatwe do poprawienia) ale jeśli pisany tekst jest jest niezrozumiały i jest w zasadzie bełkotem (zbiorem wyrazów w języku "prawie" polskim oddzielonym od siebie kilkunastoma znakami interpunkcyjnymi - jednak bez kropki) to jego posty będą usuwane.

i tak na marginesie - w naszej forumowej warszawce mało kto jest z warszawy
    pozdrawiam
    -Grzegorz-

__________________________________________________ _____________________________

SOLD : '06 Brillant Silver/Black | Tech | Sport | Touring | HF package |Sponsors: STILLEN: STB | COLD AIR INTAKE |Z-TUBE | MOTORDYNE: 5/16 ISO |PLENUM SPACER|GIANELLE: 20" Spidreos
    Teraz: Honda Accord Tourer '08 2.0 LPG Cobalt Blue oraz Volvo V70 '02 D5 165 KM .

Proszę kolegów z zadawanie pytań na forum publicznym a nie na PW.
    Problem, który znajdzie sie na forum szybciej doczeka się odpowiedzi i jednocześnie posłuży innym forumowiczom.

WSPÓŁZAŁOŻYCIEL FORUM Avatar Jacob_USA
    Do??czy?
    Jan 2010
    Mieszka w
    Milwaukee
    Jeździ
    Ford F250 6.0 Diesel, 300zx TT, G37x
    Podziękował
    0
    Otrzymał podziękowanie 12 raz/y

Domy?lnie

Cytat Napisa? sirtrojan Zobacz post
    podpisuje się pod tekstem Blacka!
    Wszystko jedno gdzie ktoś mieszka - może nawet być z warszawy, robić błędy ortograficzne ( które jak pisałem są łatwe do poprawienia) ale jeśli pisany tekst jest jest niezrozumiały i jest w zasadzie bełkotem (zbiorem wyrazów w języku "prawie" polskim oddzielonym od siebie kilkunastoma znakami interpunkcyjnymi - jednak bez kropki) to jego posty będą usuwane.

i tak na marginesie - w naszej forumowej warszawce mało kto jest z warszawy
    Ja bronie tego bo wiem jak to jest... na wlasnej skorze sie przekonalem ale skoro twierdzicie inaczej i zamiast mu pomoc to go dobijac to juz wasza sprawa.

Co do zwracania uwagi to czy o z Warszawy czy z pod Warszawy czy nawet z Narwi... ludzia z tych okolic wydaje sie ze perfect mowia po Polsku....

Czy sobie tym teraz zaszkodze czy nie trudno
    Ostatnio edytowane przez Jacob_USA ; 2nd-December-2010 o 17:23
    __________________________________________________ __________________________________________________ ______________________________
    G35x 06 sold
    Nissan 300zx TT 90
    Nissan Rouge SL 11 sold
    Ford F550 12 sold
    Ford F250 06 sold
    Ford F250 00
    Dodge Ram 1500 04
    Nissan Leaf 14
    G37x 13

Do??czy?
    Jan 2010
    Mieszka w
    Warszawa
    Jeździ
    Podziękował
    280

Domy?lnie

Cytat Napisa? Jacob_USA Zobacz post
    z Warszawy czy z pod Warszawy czy nawet z Narwi... ludzia z tych okolic wydaje sie ze perfect mojwia po Polsku....
    zgadzam się mojwia perfekcyjnie
    Ostatnio edytowane przez Jacob_USA ; 2nd-December-2010 o 17:24
    pozdrawiam
    -Grzegorz-

__________________________________________________ _____________________________

SOLD : '06 Brillant Silver/Black | Tech | Sport | Touring | HF package |Sponsors: STILLEN: STB | COLD AIR INTAKE |Z-TUBE | MOTORDYNE: 5/16 ISO |PLENUM SPACER|GIANELLE: 20" Spidreos
    Teraz: Honda Accord Tourer '08 2.0 LPG Cobalt Blue oraz Volvo V70 '02 D5 165 KM .

Problem, który znajdzie sie na forum szybciej doczeka się odpowiedzi i jednocześnie posłuży innym forumowiczom.

WSPÓŁZAŁOŻYCIEL FORUM Avatar Jacob_USA
    Do??czy?
    Jan 2010
    Mieszka w
    Milwaukee
    Jeździ
    Ford F250 6.0 Diesel, 300zx TT, G37x
    Podziękował
    0
    Otrzymał podziękowanie 12 raz/y

Domy?lnie

Nawet przywalaja sie do literowek
    __________________________________________________ __________________________________________________ ______________________________
    G35x 06 sold
    Nissan 300zx TT 90
    Nissan Rouge SL 11 sold
    Ford F550 12 sold
    Ford F250 06 sold
    Ford F250 00
    Dodge Ram 1500 04
    Nissan Leaf 14
    G37x 13

Banned
    Do??czy?
    Feb 2010
    Mieszka w
    NEW YORK
    Jeździ
    INFINITI FX35 crossover 2007 rok black
    Podziękował
    0
    Otrzymał podziękowanie 1 raz w 1 Poście

Domy?lnie

Perfekcjonizm to tez choroba nawet uzaleznienie mozna powiedziec ,pozdrawiam.

GRILL MASTER CHIEF Avatar slepy62
    Do??czy?
    Sep 2010
    Mieszka w
    Wieś pod WAWĄ
    Jeździ
    INFINITI Q50S HYBRID SPORT UPPER AWD MY17 Graphite Shadow / Graphite Leather + Q30
    Podziękował
    154
    Otrzymał podziękowanie 564 raz/y

Domy?lnie

Cytat Napisa? sirtrojan Zobacz post
    chłopakie z zza wody nie są ograniczeni w żaden sposób. Jak nie mają polskich fontów to sobie doinstalują
    PANOWIE
    1. Grzegorz - może się mylę ale w amerykanskim Windows to nie takie proste, ja każdorazowo muszę reinstalować cały system, fonty mogą sobie zainstalować i używać np. w Wordzie itp, ale nie jestem pewny czy będą mogli z nich korzystać w "explorerze", a nawet jezeli - to nie dziwię się im, że na co dzień nie chcą co chwilę zmieniać układu klawiatury.

2. SirTrojan / Black - jeżeli chcecie być tacy bardzo porawni, bardziej boscy od.... to zmieńcie nick-i z angielskojęzycznych na polskie !

- Myślę że trochę przesadzacie, poprawność pisowni/składni ok. ale bez przesady, ortografię sobie podarujcie !
    - Jeżeli ktoś napisze w sposób mało zrozumiały to- BLACK - zanim usuniesz - poinformuj "GOŚCIA" żeby swoją wypowiedź wyedytował i poprawił
    bo jeżeli nie to....... WSTAWISZ MU OSTRZEŻENIE jak niżej
    Attached Images Attached Images
    Pozdrawiam Irek

sold :
    - FX30dS PREMIUM MY10
    - Q50 HYBRID AWD PREMIUM UPPER MY14

Proszę kolegów o zadawanie pytań na forum publicznym a nie na PW.

Do??czy?
    Jan 2010
    Mieszka w
    Warszawa
    Jeździ
    Podziękował
    280

Domy?lnie

No jak z dziećmi. Przecież napisałem: ortografie można poprawić kilkoma kliknięciami (chociaż przeklikiwać posty przez 2-3 minuty bo "ja nie umie, w szkole jak to było to miałem zwolnienie" to znowu też mi się nie chce a nie zostawię tego bo zależy mi na tym żeby forum się w miarę dobrze czytało oraz by II google nie ignorowała forum jako źródła niskiej jakości - a robi tak jeśli na forum jest dużo błędów ortograficznych.).

Ot co. Dajcie sobie na wstrzymanie z tym wątkiem bo mądrego nic nie wymyślimy. Jak możecie - używajcie polskich fontów i zrozumiałych po jednokrotnym przeczytaniu zdań.
    pozdrawiam
    -Grzegorz-

GRILL MASTER CHIEF Avatar slepy62
    Do??czy?
    Sep 2010
    Mieszka w
    Wieś pod WAWĄ
    Jeździ
    INFINITI Q50S HYBRID SPORT UPPER AWD MY17 Graphite Shadow / Graphite Leather + Q30
    Podziękował
    154
    Otrzymał podziękowanie 564 raz/y

Domy?lnie

Panowie Admin i Moder - UŻYWAJCIE MŁOTKA
    Pozdrawiam Irek

sold :
    - FX30dS PREMIUM MY10
    - Q50 HYBRID AWD PREMIUM UPPER MY14

Proszę kolegów o zadawanie pytań na forum publicznym a nie na PW.

Forumowy wyjadacz
    Do??czy?
    Oct 2010
    Mieszka w
    chicago
    Jeździ
    fx35
    Podziękował
    0
    Otrzymał podziękowanie 0 raz/y

Domy?lnie

ale sie na robilo my gorzej jak baby na jarmarku

Strona 26 z 40 PierwszyPierwszy ... 16242526272836 ... OstatniOstatni

Podobne w?tki

1. Wszyscy muszą umrzeć, czyli...
    By slepy62 in forum Pogaduchy
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 2nd-August-2016, 12:08
  2. Cześć wszystkim!
    By Marcus65 in forum Dopiero dołączyłeś? Przywitaj się !
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post / autor: 4th-April-2016, 14:34
  3. Cześć Wszystkim
    By kmn in forum Dopiero dołączyłeś? Przywitaj się !
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 19th-January-2014, 15:53
  4. Cześć wszystkim!
    By thecoder in forum Dopiero dołączyłeś? Przywitaj się !
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 24th-May-2013, 20:29
  5. Totalny wandalizm
    By seba79 in forum Infiniti - dyskusje i wątki ogólne
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 22nd-December-2010, 05:17

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Nie mo?esz zak?ada? nowych tematów
  • Nie mo?esz pisa? wiadomo?ci
  • Nie mo?esz dodawa? za??czników
  • Nie mo?esz edytowa? swoich postów